Címlap csakteszt

TESZTELEK

Tesztmenű

Honlap egyesités tesztelése


REKLÁM LEHETŐSÉG

ÚJ MENÜPONT:    REKLÁM !

Arra gondoltunk, ha már ennyire felfutott a honlap látogatottsága, talán akad olyan vállalkozó aki témába illő dolgot reklámozna és ezzel támogatná az Asztaltársaság költségvetését.  Egyenlőre teszteljük. A részleteket pedig egyeztetni fogjuk, de mindenképpen szeretnénk elérni, hogy valóban csak a pincékkel, borokkal, borházakkal, ezek kellékeivel, tartozékaival, vagy valamilyen módon összefüggésben lévő hirdetések jelenjenek meg.  A tagoknak természetesen kedvezményesen!

A reklámfelület 210 pixel széles és 300 pixel magas, jpg formátum, tömörítve, ne legyen több mint 10-20 kb.  (ha nem megy, tagoknak egy üveg borért elkészítjük)

RÁKATTINTVA a folyamatosan és véletlenszerűen cserélődő reklámképre, a reklámozó honlapjára irányítja az érdeklődőt!  Próbáld ki! Akinek nincs honlapja, annak a reklámképre kattintva egy  képernyő méretű szöveges, vagy képes hirdetését tudjuk megjelentetni.

Ha majd lesznek kidolgozott alapelvek a tartalomra és a díjakra vonatkozóan, azokat külön cikkben megjelentetjük, és akkor majd lehet jelentkezni reklámhelyért!

Addig is, tagoknak ingyenes a reklám, mindenki használja ki a lehetőséget! 

Akit érdekel a lehetőség, írjon egy e-mailt a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.   -ra.

alt

 


terkep